
Korzystanie z usługi Allegro Smart pozwala sporo zaoszczędzić. Osoby, które dotychczas nie korzystały z funkcji Allegro Smart, mają teraz możliwość przetestować ją całkowicie za darmo. Aktualni posiadacze mogą liczyć na automatyczne przedłużenie darmowych dostaw z polskiego portalu aukcyjnego. Jak długo potrwa promocja i jak z niej skorzystać, by zaoszczędzić?
Zakupy online stają się w obecnym czasie głównym sposobem Polaków na zaopatrywanie się w niezbędne im towary. Co prawda galerie są już otwarte, ale w dalszym ciągu mnóstwo sklepów nie pracuje tak, jak przed pandemią koronawirusa. Dzięki temu usługa Allegro Smart stała się tak popularna wśród Polaków.
Kup płyn do dezynfekcji jeszcze dziś!
Allegro Smart za darmo
Opcja darmowego przetestowania usługi Allegro Smart wystartowała już 17 marca. Obecnie przedłużono ją na kolejny, trzeci już miesiąc. Promocja początkowo miała trwać do 17 kwietnia, ale w trosce o nasze bezpieczeństwo Allegro zdecydowało się rozciągnąć ofertę w czasie. Dzięki możliwości wykonywania tanich zakupów Polacy nie muszą tak często chodzić do sklepów stacjonarnych i galerii handlowych. Jest to ogromne udogodnienie szczególnie dla tych, którzy przebywają na obowiązkowej kwarantannie.
Jak aktywować Allegro Smart?
W celu aktywacji usługi Allegro Smart należy zarejestrować się na stronie Allegro i aktywować ją przed lub w trakcie pierwszych zakupów. By móc skorzystać z opcji darmowej dostawy do paczkomatu lub jednego z licznie rozmieszczonych punktów odbioru należy zrobić zakupy za minimum 40 złotych u jednego sprzedawcy.
W przypadku kuriera trzeba wydać nieco więcej, bo aż 100 złotych. Nie jest to jednak wygórowana kwota, zwłaszcza że przez Internet zazwyczaj robi się większe zakupy. Produkty można zwracać w paczkomatach lub placówkach Poczty Polskiej.
Dlaczego oferta ta jest aż tak wyjątkowa?
Roczny koszt usługi to 49 zł lub 8,99 zł za miesiąc, gdy decydujemy się wykupić ją na krótszy okres. Teraz mamy ją całkowicie za darmo, co oznacza, że można zaoszczędzić jeszcze więcej. Co więcej, nie trzeba pamiętać o tym, by wyłączyć usługę po zakończeniu płatności. Stanie się to automatycznie.






